Elveszett Chaplin cica!

Elveszett Chaplin cica!

Talált, testvérével pici korban befogadott, ivartalanított, 1 éves kandúr. Széleskörűen oltott, parazitamentes. Más cicákkal, kutyákkal kedves. Idegentől tarthat. Valószínű, hogy az emeleti erkélyről csalogathatta le másik cica, vagy a lepkék utáni vadászatban eshetett ki. Sajnos eredménytelenül keressük. Ha valaki befogadta, költségeit megtérítjük. Ha megszerette, megtarthatja, de szívesen visszafogadnánk. Értesítésnek nagyon örülnénk, mert nagyon aggódunk érte gyermekeimmel.
bhcsilla@gmail.com 0630/440-75-56 v. 0670/613-07-93

Elveszett PiPi kutya

2012. április 14-én, szombaton délután a XV. kerület Tóth István utcai házunk kertjéből kiszaladt és elveszett keverék kislány kutyánk, aki a Pipi névre hallgat. Közepes méretű, fehér szőrű, 4 éves, ivartalanított. Nagyon félős.
Képet mellékelek róla.
Nagyon várjuk haza, ezért kérem, ha bármilyen információja lenne róla, írjon, vagy a 06-30/952-9865 telefonszámon elérhető vagyok.

Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Gábeli Ildikó

Talált Szilveszteri Kutya a XIII.kerületben

Találtunk egy németjuhász keverék kutyát 2012. január 1. napján este 7 óra körül a Béke tér és a Jász utca környékén Budapest 13. kerületben. Fiatal, ivaros kan kutya, biléta nem volt a nyakában, chip nincs benne. Egy kutya mintás bőr nyakörv található a nyakában. Barátságos, könnyen befogható volt, de zárt térben kicsit bizalmatlan. Érdeklődni: 20-5660503-as számon lehet.

Fénykép :

TALÁLT KUTYA hirdetés

Talált szuka chiuachua keverék hosszú szőrű kutya (Városligetben)

2011 december 6.-án találták ezt a kis házi kedvencet a VII. kerületben a Városligetnél! Valószínűleg lakás kutyus lehetett, mert nagyon otthonosan jár-kel a lakásban mindenhol! Kutyatápot, kutyakonzervet nem eszik, csak a főtt ételt szereti! Lehet hogy egy öreg néni kedvence lehetett!!

Akinek ismerős kérem jelentkezzen!

Fógel Dorottya 30/738-81-83

Elszökött sealyham terrier

Elnézését kérem, hogy a levelemmel zavarom.
A segítségét szeretném kérni, így ismeretlenül.
Szombaton, 2011.12.17.-én 10 óra körül kiszaladt az automatikusan csukódó kapun a kutyusunk, cca. 3 perc telt el, mire észrevettük, hogy el szökött. Azonnal a keresésére indultunk, a két gyermekem és én, különböző útvonalon… hívtuk a nevén, de sajnos, nem került elő. Forgalmas főút mellett lakunk, az a gondolatom, hogy talán valaki felvette az autóba, mert simán beszáll, szeret autózni.
8 hetes kölykei vannak, még szoptatott.
Ápolt, gondozott, frissen kozmetikázott, fehér lány. Chip száma: 348098100164361
Most nem trimmelt, hanem nyírva van a háta, de kiállítási fazonra.
Nagyon várjuk haza.

Mladoniczky Csilla: csmladoniczky@gmail.com